Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tron: Identity

Forvent flere Tron-spill fra Bithell Games

Vi blir fortalt at Tron: Identity bare er starten på utviklerens samarbeid med Disney.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tron: Identity fra Bithell Games har nettopp debutert på PC og Nintendo Switch, og selv om mange av dere sikkert allerede har hoppet tilbake til Disneys sci-fi-verden i spillet, vil Tron-fans bli glade for å høre at det kommer mer Tron fra Bithell Games i fremtiden.

Som nevnt i et blogginnlegg på nettstedet D23, berørte Disney Games-produsent Heidy Vargas hva som er neste for Trons verden, og uttalte:

– Det er et par andre prosjekter på gang som jeg ikke kan nevne ennå, men selvfølgelig er TRON: Identity starten på Bithell Games' samarbeid med Disney om TRON-dedikerte spill. Spillere kan forvente flere TRON-titler i fremtiden.

Det er ikke sagt noe om hvordan fremtiden til Tron-videospill vil se ut, men forvent å se ytterligere utforskning av dette ikoniske sci-fi-universet.

Tron: Identity

Relaterte teksterLoading next content