Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Survivor

Forvent større og bedre miljøer i Star Wars Jedi: Survivor

"Vi lærte raskt at vi kunne dra nytte av raskere prosessorer, større / raskere minne og bedre lastetider."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Star Wars Jedi: Survivor ønsker å gjøre mer enn bare å gi oss et nytt romfarende eventyr som ligner på forgjengeren. Samtidig som det ønsker å opprettholde det som gjorde Star Wars Jedi: Fallen Order såpass bra kommer oppfølgeren også til å gi oss mye mer når det gjelder kamper, omgivelser, fiendetyper og andre figurer.

Dette kommer fra spillregissør Stig Asmussen, som i en samtale med PLAY Magazine sier at Respawn har skapt "mye større kart, med flere detaljer, større tetthet, større fiende / NPC-variasjon og generelt bedre grafikk" i Star Wars Jedi: Survivor.

Asmussen mener også at den nye maskinvaren vi har sett i den nåværende generasjonens konsoller i stor grad har gjort det mulig for Respawn å oppnå mye mer i den kommende tittelen enn forgjengeren.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterte tekster

5
Star Wars Jedi: SurvivorScore

Star Wars Jedi: Survivor

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Respawn er tilbake for det andre kapittelet i Cal Kestis' historie, men forbedrer det den strålende Fallen Order-formelen?Loading next content