Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Forventer rekordsalg av Playstation 4

Salgsprognosene kjenner tydeligvis ingen grenser hos Sony, som angivelig forventer å selge 16 millioner eksemplarer av PS4-konsollen i løpet av 2013.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony later til å ha enorme forventninger når det gjelder salget av den kommende Playstation 4-konsollen. Faktisk forventer de å selge ufattelige 16 millioner konsoller innen året er omme.

Det skriver nettsiden Digitimes.com som har pratet med Foxconn Electronics og Pegatron Technology, altså selskapene som produserer komponentene til den nye maskinen.

Det er uklart om det er snakk om kalenderåret 2013 eller finansåret 2013 (som strekker seg til 31. mars 2014), men i begge tilfeller er dette et svært høyt tall med tanke på lanseringsvinduet som er satt til overgangen mellom november og desember (hvertfall i USA).

Om suksessen blir like stor som Sony forventer, gjenstår å se. Vi gleder oss i hvertfall til å finne ut hva Playstation 4 er i stand til.

Forventer rekordsalg av Playstation 4


Loading next content