Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon

Forza Horizon 2 under utvikling?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den Playground Games-ansatte Yibo Liu skrev på sin LinkedIn-side allerede tidligere i år at han jobber med et Forza-prosjekt til neste konsollgenerasjon, skriver CVG. Men med Forza Motorsport 5 annonsert har han nå endret teksten til å si at han jobber med et foreløpig uannonsert Xbox One-spill.

Kort sagt er det ikke Forza Motorsport 5 vi snakker om, men det er likevel et spill i Forza-serien. Med tanke på at det siste spillet som forlot utviklerpultene hos Playground Games var Forza Horizon, så er det rimelig å anta at det er snakk om en oppfølger. Horizon fikk høye karakterer hos de fleste anmeldere, og derfor vil det ikke være helt søkt å tro at Microsoft har bestilt en oppfølger.

Forza Horizon

Relaterte tekster

Forza HorizonScore

Forza Horizon

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GR SE

Playground Games har lykkes med å blande Forza Motorsport og Test Drive Unlimited. Redaksjonens største racingidiot er nyforelsket...

3
Forza Horizon 2 under utvikling?

Forza Horizon 2 under utvikling?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den Playground Games-ansatte Yibo Liu skrev på sin LinkedIn-side allerede tidligere i år at han jobber med et Forza-prosjekt til neste konsollgenerasjon, skriver CVG. Men...Loading next content