Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport lar deg øve på de vanskeligste delene av banene

Turn 10s kommende racingtittel tilbyr et system som lar deg og andre øve litt ekstra på de skarpeste svingene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Etter to års stillhet fra Forza Motorsport som ble annonsert på Xbox-eventet sommeren 2020, fikk vi endelig se en faktisk gameplay-presentasjon forrige måned under Xbox & Bethesda Games Showcase.

Siden den gang har Turn 10 vært mer åpen om prosjektet og i går bekreftet de en ny måte å spille online på. De introduserer nemlig et "corner mastery system" designet for å hjelpe deg å spare verdifull tid på de vanskeligste delene av banen. Det vil også være et sosialt element i dette, så du bør kunne sammenlikne rundetider og teknikker med vennene dine på nett.

Forhåpentligvis vil dette føre til at Forza Motorsport-førerne blir flinkere til å ta svingene på best mulig måte og rett og slett presse tidene for alle.

Forza Motorsport
Forza MotorsportForza Motorsport

Relaterte tekster

0
Turn 10 har nå over 200 ansatte

Turn 10 har nå over 200 ansatte

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det er foreløpig ikke kjent nøyaktig når Forza Motorsport slippes, men vi antar at dette fortsatt vil skje i løpet av første halvdel av 2023. Faktisk er det slik at...Loading next content