Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Forza Motorsport starter med blanke ark på Xbox Series X

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ingen show med fokus på ny maskinvare er komplett uten at et bilspill vises frem, så det var vel aldri tvil om at Turn 10 ville vise oss et nytt Forza i kveld. Ikke at det gjør annonseringen kjedelig.

Studioet har bestemt seg for å enkelt nok kalle Xbox Series X-spillet Forza Motorsport. Grunnen til det er enkelt nok at de betrakter dette som en ny start for serien siden spillet er laget helt fra bunnen av og vil introdusere nye konsepter. Når det gjelder spesifikke detaljer loves vi 4K og 60 bilder i sekundet selv med imponerende ray-tracing som skal få både biler, våte omgivelser og mer til å skinne. Traileren ser i alle fall meget pen ut.

HQ
Forza Motorsport

Relaterte tekster

0
Turn 10 har nå over 200 ansatte

Turn 10 har nå over 200 ansatte

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det er foreløpig ikke kjent nøyaktig når Forza Motorsport slippes, men vi antar at dette fortsatt vil skje i løpet av første halvdel av 2023. Faktisk er det slik at...Loading next content