Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Street

Forza Street plutselig sluppet gratis til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars kom noen hos Turn 10 i skade for å legge ut informasjon som avslørte at Electric Square jobbet med et spill kalt Forza Street, men siden vi ikke hørte mer trodde nok mange at spillet fortsatt var langt unna. Såpass feil kan man ta.

Forza Street har nemlig plutselig blitt lansert som free-to-play på Microsoft Store, og utviklerne kan ikke si noe om Android- og iOS-utgavene kommer. Spillet høres uansett perfekt ut for mobilene, for løpene skal bare vare i omtrent ett minutt. Utenom det høres Street ut som et kjent konsept hvor det handler om å gjøre det bra nok til å få nye biler, så det skal bli interessant å høre hvordan fremgangen blir i spillet når det er et såpass stort fokus på mikrotransaksjoner.

HQ
Forza Street
Forza Street
Forza Street
Forza Street
Forza Street
Forza Street

Relaterte tekster

0
Microsoft legger ned Forza Street

Microsoft legger ned Forza Street

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Stort sett samtlige større utgivere er i gang med å utforske de mobile plattforene, og overføre deres populære IP-er dit. For eksempel prøvde Microsoft å introdusere...Loading next content