Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty

FPS-klassiker født på ny

Godsak til PSN/XBLA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Organisasjonene ESRB og PEGI, kjent for å bestemme aldersgrenser for spill, har ved flere anledninger tidligere avduket kommende titler ved sine lister. Nå gjør de det igjen, og denne gangen er det en svært elsket klassiker som skal relanseres via Xbox Live og Playstation Network.

Det er nemlig det første spillet i skytespill-serien Call of Duty som skal relanseres til stor glede for mange. Som vanlig er det snikene hos spillbloggen Kotaku som har oppdaget det hele, og funnet Call of Duty (1) listet opp som et Xbox 360- og Playstation 3-spill på de amerikanske listene.

Infinity Ward - som for tiden er aktuell med det kommende Modern Warfare 2 - er utviklerne bak spillet som tok alle med storm i 2003. Andre verdenskrig ble gjengitt på en måte mange elsket, og støpte fundamentet for de Call of Duty-spillene som herjer salgslistene den dag i dag.

Relaterte tekster

Call of DutyScore

Call of Duty

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Hobæk

Call of Duty har store likhetstrekk med Medal of Honor, i tillegg er det tydelig inspirert av krigsfilmen Enemy at the Gates og serien Band of Brothers.Loading next content