Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Freddie Prinze Jr. sier Iron Bull var hans favorittkarakter å spille

Dragon Age: Inquisition-følgesvennen står over Fred fra Scooby-Doo og Zack Siler i She's All That.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Freddie Prinze Jr., er kanskje mest kjent for sine roller i She's All That og Scooby-Doo live action-filmene. Skuespilleren har imidlertid også lagt ned litt stemmearbeid i videospill.

Han spilte blant annet James Vega i Mass Effect 3 og Iron Bull i Dragon Age: Inquisition, så det er litt hyggelig at Prinze Jr. sier at sistnevnte var "den morsomste" han noen gang har hatt i karrieren, ettersom han elsket å komme på stemmen til karakteren og Qunari -følgesvennens personlighet.

<social>https://youtu.be/sS-OjC0rWHo</social>

"Iron Bull er den ene. Det er stemmen. Det er min favorittkarakter jeg noensinne har spilt," ser Prinze Jr. i et intervju med Original Funko. "Det er ikke fra en stor film som tjente 100 millioner dollar, og det er ikke fra Scooby eller She's All That. Det er en gigantisk okse-lignende massiv kraftig fyr, og de ville ha denne linebacker bro-stemmen, som "Hei, hva skjer", og det føltes ikke riktig. Så vi begynte å eksperimentere med stemmer ... fra Thunder og Pete i The Mickey Mouse Club til Winston, 'Vi skal ikke flagge eller mislykkes', og vi slo dem til slutt sammen og det ble Iron Bull.

Hva synes du om Iron Bull?

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content