Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six

Freedom Intro film

Red Storm er firmaet, som er kjent for å gjøre om Tom Clancys bok Rainbow Six til et spill. De er i gang igjen og denne gang dreier det seg om en annen forfatter og et helt annet spill. Kom inn og se introen til Anne McCaffrey's Freedom: First Resistance.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Red Storm er firmaet, som er kjent for å gjøre om Tom Clancys bok Rainbow Six til et spill. De er i gang igjen og denne gangen dreier det seg om en annen forfatter og et helt annet spill. Kom inn og se introen til Anne McCaffrey's Freedom: First Resistance.

Spillet Anne McCaffrey's Freedom: First Resistance foregår i tredje person som vi kjenner det fra Tomb Raider og skulle inneholde stealthelementer og tonnevis av animasjoner laget med motioncapture-teknikken.

Du kan hente filmen her og lese mer om det lovende spillet på den offisielle siden.

Relaterte tekster

0
Athena Sword forsinkes

Athena Sword forsinkes

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Enda et firma har sett seg nødt til å gå ut med triste nyheter om enda et utsatt spill. Ubi Soft kan i dag fortelle at utvidelsen til Rainbow Six 3, ved navn Athena Sword, dessverre blir forsinket.

0
Novalogic frir til fansen

Novalogic frir til fansen

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Novalogic, utgiverne av Deltaforce, Rainbow Six og Shadow Force, slipper snart en liten samlingmed de tre nevnte spillene til en meget overkommelig pris.Loading next content