Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Fremtiden for Resident Evil

Gambling avgjør neste produsent

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jun Takeuchi, produsent for Resident Evil 5, var både ærlig og merkelig i svarene sine da han ble svarte på spørsmål fra fansen om Resident Evil-seriens fremtid under Comic-Con-messen i USA forrige uke. Det ble blant annet spurt om Capcom vurderte en helt ny start for serien fra og med neste spill, noe som resulterte i et merkelig svar.

Takeuchi mente på fullt alvor at han og Masachika Kawata, som også har jobbet med Resident Evil-serien tidligere, spiller black jack om hvem som skal (eller ikke skal) få produsere neste Resident Evil. Kawata la til at i tillegg til å gamble om hvem som skal få lage det, var det ikke sikkert at noen av dem endte opp med neste Resident Evil-spill. Vi klør oss i hodet og avventer inntil videre.

Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content