Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Friday the 13th: The Game

Friday the 13th får gratis ekstrainnhold som unnskyldning

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dere som har spilt Friday the 13th: The Game, og sikkert en god del som ikke har gjort det også, har sikkert lagt merke til at spillet sliter med en del tekniske problemer. Nå ønsker Gun Media å be om unnskyldning.

I dag slippes det nemlig en ny oppdatering til spillet som inkluderer to nye kostymer for hver rådgiver, 13000 CP, og en helt ny skin til Jason som er basert på NES-spillet. Sistnevnte kommer også med passende chiptune-musikk. Som om det ikke var nok vil vi tjene dobbelt med erfaringspoeng i helgen. Du kan se noen av de nye kostymene og Jason sitt nye utseendet i den veldig beklagende traileren under.

HQ
Friday the 13th: The Game

Relaterte tekster

3
Friday the 13th: The GameScore

Friday the 13th: The Game

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

Spillet slasher-fansen har ventet på er endelig lansert, og jaktsesongen ved Crystal Lake er igang. Vi har testet...Loading next content