Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Friday the 13th: The Game

Friday the 13th sine fremtidsplaner offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at Illfonic planlegger å komme med en god del ekstra innhold til Friday the 13th: The Game de kommende månedene, men ikke noe om når de ulike tingene kommer. Nå har vi fått en liten indikasjon på tidstabellen deres.

Studioet har nemlig gitt oss et slags kart over hva som kommer i nærmeste fremtid. Oversikten gir oss ikke akkurat noen spesifikke datoer, men gir i alle fall klare indikasjoner på hva som kommer før Halloween, mellom Halloween og jul, samt på nyåret. Her kan de blant annet avsløre at enspillerdelen har blitt utsatt igjen, at vi vil få mulighet til å spille mot bot-er en gang mellom Halloween og jul, samt at det kommer flere kart, utgaver av Jason og mer. Du kan se hele oversikten under.

Friday the 13th: The Game

Relaterte tekster

3
Friday the 13th: The GameScore

Friday the 13th: The Game

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Fischer

Spillet slasher-fansen har ventet på er endelig lansert, og jaktsesongen ved Crystal Lake er igang. Vi har testet...Loading next content