Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Full Auto

Full Auto 2: Battlelines

Tre heftige skjermiser innafor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi hadde faktisk håpet inderlig på at vi skulle slippe en oppfølger til det bedrøvelige Xbox 360-spillet Full Auto. SEGA har dog åpenbarlig ingen planer på å kaste varemerket, men heller annonsere Full Auto 2: Battlelines eksklusivt for Playstation 3. Hva kan vi vente oss da? Jo, som vanlig består skrytingen på samme hysteriske bablet: "Genredefinert, nydannende, trendsettende neste generasjonsracing med de mest ødeleggbare og omfattende miljøer noensinne og så videre - og så videre". Vi på Gamereactor håper at utvikleren Pseudo Interactive har tatt vare på all kritikk de fikk for det første spillet og blant annet rettet opp den dumme A.I'en, de krampaktige trange og triste banene samt den håpeløse bilfysikken.

HQ

Det finnes enda ingen releasedato for Full Auto 2: Battlelines, men spillet kommer som sagt å slippes bare til Playstation 3.

Full Auto
Full Auto
Full Auto

Relaterte teksterLoading next content