Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Full Throttle: Remastered

Full Throttle, Day of the Tentacle og Grim Fandango slippes til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ettersom Double Fine i fjor ble en del av Xbox Game Studios, var det vel egentlig bare et spørsmål om tid innen de oppussede versjonene av Lucasarts-mesterverkene Full Throttle, Day of the Tentacle og Grim Fandango var på vei til Xbox One. Og nå har det blitt bekreftet i en livestream.

Vi vet fortsatt ikke når, men det kommer til å skje i år. Disse spillene har tidligere vært tilgjengelig på PC, PlayStation 4, og til og med PS Vita og i et tilfelle Switch. Dette er noe å se fram mot, både for de som tidligere har spilt dem, og de som aldri har gjort det. Disse titlene er noe alle burde sjekke ut.

Full Throttle: Remastered

Relaterte tekster

0
Full Throttle: Remastered annonsert

Full Throttle: Remastered annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det var vel igrunn kun ett spill vi manglet en remaster av fra Double Fine, og på kveldens PSX-konferanse kunne vi stryke det av listen. Tim Schafer kom nemlig opp på...Loading next content