Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 3

Fullførte hele Fallout 3 på under 19 minutter!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste tar seg god tid når de spiller gjennom rollespillet Fallout 3, og vi skal ikke se bort fra at Twich-brukeren Rydou også har gjort dette tidligere. Nylig bestemte han seg imidlertid for å gjøre det stikk motsatte, altså å rase gjennom det post-apokalyptiske mesterverket så fort som overhode mulig.

Resultatet ble en gjennomspilling av hele spillet på så lite som 18 minutter og 53 sekunder, gjort mulig av såkalt "clipping", som gjør deg istand til å gå gjennom vegger og objekter ved å lure spillmotoren. Når det er sagt må man fortsatt kjenne spillet svært godt for å få jobben gjort på under 19 minutter.

Du kan se hele gjennomspillingen (det er jo fort gjort) på Twitch.

Fallout 3

Relaterte tekster

Fallout 3Score

Fallout 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Jon Cato har overlevd atomkatastrofen og trosser radioaktivitet og mutanter på jakt etter sannheten. Les anmeldelsen!Loading next content