Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Funcom dropper månedsavgiften

Nå er The Secret World nesten gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Norske Funcom har som kjent slitt med å finne et publikum for deres ambisiøse nettrollespill The Secret World, som ble lansert i sommer. Som følge av dette har selskapet lenge vurdert en overgang til free-to-play-ordningen, og nå har de valgt å droppe den månedlige abonnementsavgiften.

Spillet er imidlertid ikke blitt helt gratis, og man må fortsatt betale for å kjøpe det. Etter man har kjøpt selve spillet slipper man derimot å betale noe ytterligere, med mindre man ønsker det.

The Secret World har nemlig en in-game-butikk, der man kan kjøpe seg utstyr og andre godbiter. I tillegg har de nå lansert betalt premium-ordning, som gir endel fordeler mot en månedlig sum. Disse er som følger:

• En såkalt Time Accelerator-egenskap som øker inntjente erfaringspoeng med 100% i én time. Denne har imidlertid en cooldown-tid på 16 timer.

• Bonuspoeng til en verdi av 10$ gitt én gang i måneden.

• En Item-of-the-month-gave i starten av hver måned.

• 10% avslag i in-game-butikken.

Eksisterende abonnenter vil automatisk bli overført til den nye premium-ordningen. Fremtidige utvidelsespakker blir betalte, mens patcher og oppdateringer naturligvis vil være gratis.

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content