Norsk
Gamereactor
nyheter

Funcom lager Lego-nettrollespill

Baseret på den populære Minifigures-serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Norske Funcom har startet utviklingen av nytt nettrollespill basert på Minifigures-kolleksjonen til Lego. Det skriver selskapet selv i en pressemelding.

Spillet er et resultat av en fersk avtale mellom Funcom og Lego Group, og planen er å lage et tilgjengelig nettrollespill som retter seg mot forholdsvis unge spillere:

- Markedet for familievennlige nettopplevelser rettet mot barn og ungdom har et enormt potensiale. Å få jobbe med en verdenskjent merkevare som Lego for å lage et nettrollespill til deres publikum, er utrolig spennende for oss som utviklere, og for Funcom som selskap, kommenterer Funcom-sjef Trond Arne Aas.

Spillet blir en del av en massiv onlinesatsning for Lego Minifigures, og selv om Funcom ikke har sagt noe om plattformer eller lanseringsdato kan det virke som spillet vil bli nettleserbasert. Dette stemmer godt overrens med målsettingen om en svært bred målgruppe.

Dette er imidlertid ikke den første gangen vi har sett en nettrollespillsatsning under Lego-navnet. I 2010 slapp nemlig NetDevil og Warner Bros Interactive PC/Mac-spillet Lego Universe, men for et halvt års tid siden ble dette spillet nedlagt. Grunnen var etter sigende lav oppslutning blant publikum.

Ved siden av Lego Minifigures-spillet jobber Funcom med det mer tradisjonelle nettrollespillet The Secret World, i samarbeid med Electronic Arts. The Secret World slippes den 3. juli, med andre ord neste tirsdag.

Funcom lager Lego-nettrollespill


Loading next content