Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Funko annonserer nye Pokémon-figurer

En ny figurkolleksjon med Eevee og dens utviklinger har nylig blitt annonsert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har masser av gøyale samlerobjekter fra et bredt utvalg av deres spill, og nå får Pokémon: Let's Go Eevee! en ny figurkolleksjon etter fjorårets "A Day With Pikachu"-kolleksjon. Den nye kolleksjonen heter "Afternoon with Eevee & Friends" og vil by på ni figurer å samle på.

Det vil komme en ny figur hver måned, og vi starter med Eevee senere denne måneden. Mens de eksakte datoene ikke har blitt bekreftet enda, har alle Pokémonene som blir en del av kolleksjonen blitt avslørt. Og som du sikkert allerede har gjettet er det Eevee, Vaporeon, Sylveon, Glaceon, Flareon, Espeon, Jolteon, Leafeon og Umbreon. Figurene vil koste $14.99 per stykk.

Sjekk ut Eevee-figuren nedenfor, og sjekk ut silhuetter av hele samlingen her.

Pokémon: Let's Go Pikachu!/Let's Go Eevee!

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 3

Gamereactors store julekalender - Luke 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 3! Hva finner vi bak denne, mon tro? Oi, se her ja, et eksemplar av Pokémon: Let's Go Eevee med Pokéball...

0
Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

Vi spiller Pokémon: Let's Go Eevee!

NYHET. Skrevet av Bengt Lemne

Vi får ta turen tilbake til Kanto-regionen i Gamefreak sitt nye Pokémon-spill, Pokémon: Let's Go Eevee/Let's go Pikachu! Vi har lagt ut på eventyr med Eevee i sekken og...Loading next content