Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Fuse utsettes

Slippes først til våren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det samarbeidsfokuserte skytespillet Fuse er blitt utsatt fra mars 2013 til en foreløpig uavklart dato i 2. kvartal. Det melder utvikler Insomniac Games via Twitter.

Årsaken skal være av den hyggelige sorten, da utviklerne trenger litt mer tid til å forme et spill som virkelig fenger.

- Nyhetene stemmer. Fuse kommer nå i løpet av 2. kvartal (aril-juni). Det er ikke en stor utsettelse fra mars, men vi trenger den for å finpusse spillet og gjøre det bedre, skriver utviklerne.

Samtidig lover de mye nyhter om spillet allerede neste uke:

- Vi har tonnevis med Fuse-snadder på vei allerede neste uke. Følg med på Twitter og Facebook, avslutter Insomniac.

Fuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content