Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gal*Gun: Double Peace

Gal Gun: Double Peace kommer til Switch i 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utvikler Inti Creates annonserer at Gal Gun: Double Peace kommer til Nintendo Switch 17. mars 2022. Spillet ble opprinnelig utgitt på PlayStation 4 og Vita i 2015, etterfulgt av en PC-lansering i 2016.

Dette er ikke det første spillet fra serien som slippes på Nintendos hybridkonsoll. Mens Switch var en av de første plattformene Gal Gun 2 (2018) ble sluppet på, ble det originale Gal Gun også brakt til Switch i januar i år.

Er du fan av Gal Gun-serien, og kommer du til å skaffe Gal Gun: Double Peace på Switch?

Gal*Gun: Double Peace

Takk, gematsu

Relaterte tekster

2
Røntgensyn-DLC til 600 kroner

Røntgensyn-DLC til 600 kroner

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gal*Gun: Double Peace er navnet på et PC-spill utviklet av Alchemist, og der handler det om å holde seg unna forelskede jenter etter at du har blitt truffet av Amors pil....

Smakløs samlerutgave til Europa

Smakløs samlerutgave til Europa

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

Det slippes stadig mange kule samlerutgaver av spill. Den siste tiden har både Overwatch og Uncharted 4: A Thief's End fått to flotte bokser med både figurer og annet...Loading next content