Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Game Builder Garage

Game Builder Garage slippes fysisk i Europa i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige måned, den 11. juni, lanserte Nintendo Game Builder Garage, et spill som gir spillerne masser av verktøy for å lage deres egne spill, litt som Super Mario Maker, Roblox og Dreams.

I Europa ble spillet lansert spesifikt som et digitalt spill (selv om andre regioner fikk en fysisk utgave), men nå har Nintendo annonsert at det snart får en fysisk utgave i Europa også, 10. september for å være eksakt.

Nintendo har ikke satt en offisiell pris ennå, men den veiledende prisen vil nok ligge på rundt samme pris som på eShop (300 kroner).

Game Builder Garage

Relaterte tekster

0
Game Builder GarageScore

Game Builder Garage

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har brukt den siste tiden på å trene for å bli den neste Shigeru Miyamoto. Konseptet er potensielt komplisert, men likevel gjort så lettfattelig det lar seg gjøre. Er Game Builder Garage verdt et forsøk?Loading next content