Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Game Builder Garage

Game Builder Garage tar førsteplassen på Nintendo eShop i Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo lener seg for det meste på deres klassiske karakterer som Mario og Zelda. Derfor er det alltid en herlig overraskelse når de prøver seg på noe helt nytt. Det var tilfellet med Game Builder Garage, som nesten ut av det blå kom forrige måned.

Det er snakk om et verktøy som lar deg skape dine egne spill med ganske avanserte muligheter, og også lærer deg om de mange mulighetene gjennom et interaktivt kurs.

Konseptet har tilsynelatende vært en hit, for spillet har klatret til topps på lista over de mest nedlastede Switch-spillene i Europa for juni. Spillet fikk ikke noe fysisk eksemplar i vår region, hvilket nok også har boostet salget online. Nummer to på lista er også en kreativ tittel, nemlig Minecraft, mens Mario Golf: Super Rush sniker seg inn på topp tre.

Du kan se hele lista nedenfor:


 1. Game Builder Garage

 2. Minecraft

 3. Mario Golf: Super Rush

 4. Miitopia

 5. Among Us

 6. Mario Kart 8 Deluxe

 7. Stardew Valley

 8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

 9. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

 10. Animal Crossing: New Horizons

 11. Pokémon Sword

 12. Super Mario Party

 13. Subnautica

 14. Super Smash Bros. Ultimate

 15. Cuphead

Game Builder Garage

Relaterte tekster

0
Game Builder GarageScore

Game Builder Garage

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Tommy har brukt den siste tiden på å trene for å bli den neste Shigeru Miyamoto. Konseptet er potensielt komplisert, men likevel gjort så lettfattelig det lar seg gjøre. Er Game Builder Garage verdt et forsøk?Loading next content