Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Game of Thrones-skuespillere blir Joel og Ellie i The Last of Us-serien

Etter en lang natt med rykter vet vi nå at det er Pedro Pascal og Bella Ramsey som blir TV-utgavene av Naughty Dog sine elskede figurer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i går begynte det å gå et rykte om at Mahershala Ali hadde fått tilbudet om å spille Joel i HBO sin kommende The Last of Us-serie, noe som forventet skapte kaos på internett. De færreste hadde tross alt gjettet at en farget person ville få rollen. Personer som ikke likte tanken på dette kan uansett slappe av, for det viser seg at dette bare var tull.

For mens The Hollywood Reporter har fått æren av å annonsere at Bella Ramsey skal spille Ellie (best kjent som Lyanna Mormont i Game of Thrones) er det Deadline som kan avsløre at Pedro Pascal (blant annet Oberyn Martell i Game of Thrones, Mando i The Mandalorian og Javier Peña i Narcos) blir Joel i PlayStation Productions og HBO sin The Last of Us-serie. To meget spennende valg, spør du meg. Hva synes du?

Game of Thrones-skuespillere blir Joel og Ellie i The Last of Us-serien
Game of Thrones-skuespillere blir Joel og Ellie i The Last of Us-serienGame of Thrones-skuespillere blir Joel og Ellie i The Last of Us-serien


Loading next content