Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamecube- og Wii-emulatoren Dolphin blir lagt til Steam

Programvaren vil bli brakt inn i Steam Store senere i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du bare spiller på PC, men fortsatt liker å prøve deg på konsolleksklusiver, vil du være kjent med emulering. Emulering av spill har blitt ganske vanlig nå, som vist av at Gamecube- og Wii-emuleringsprogramvaren Dolphin kommer til Steam Store.

Som bekreftet på Dolphins nettsted er butikksiden for emulatoren nå live, men den vil først bli tilgjengelig for nedlasting i andre kvartal i år.

"Vi er glade for å endelig fortelle verden om eksperimentet vårt," lyder kunngjøringen. "Dette har vært et produkt av mange måneders arbeid, og vi ser frem til å få det i brukernes hender snart!"

Andre emulatorer har kommet seg til Steam før, så dette er ikke nødvendigvis overraskende, men det viser at det snart kan være enklere enn noensinne å få tidligere utilgjengelige spill på PCen.

Vil du laste ned Dolphin?

Gamecube- og Wii-emulatoren Dolphin blir lagt til Steam


Loading next content