Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Order & Chaos Online

Gameloft kloner World of Warcraft

Order & Chaos er et mobilt nettrollespill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gameloft er ikke redd for å la seg inspirere. Med Starfront kastet de seg glupsk over Blizzards velkjente RTS-mastodont, og nå ser det ut til at selskapet gjør seg klar for en MMO-lansering på Ios-plattformen (Android enda ikke bekreftet).

Order & Chaos Online er navnet og vi gjetter på at World of Warcraft er inspirasjonskilden. Bare vill gjetning, naturligvis. Med dagens mobiler oppfylles de tekniske minstekravene for å kjøre et nettrollespill av denne typen, noe som betyr at den siste hindringen er kontrollen.

Likevel har både strategi- og skytespill vist seg å fungere godt på den berøringsfølsomme skjermen. Vi venter i spenning.

Order & Chaos OnlineOrder & Chaos Online
Order & Chaos OnlineOrder & Chaos Online
Order & Chaos Online

Relaterte tekster

4
Order & Chaos OnlineScore

Order & Chaos Online

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West - GRDK

World of Warcraft brytes ned til lommeformat i Order & Chaos Online til Iphone, Ipad og ganske snart Android. Vi har anmeldt...Loading next content