Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
N.O.V.A. 2

Gameloft omfavner Android

Lanserer åtte av sine spill til plattformen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mobilutvikleren Gameloft har gjort stor suksess på Apples IOS-plattform med en rekke gode spill. Nå utvider selskapet sin horisont ved å relansere åtte av sine titler til den stadig mer populære Android-plattformen.

HQ

Spillene det er snakk om er:

• Dungeon Hunter 2
• Eternal Legacy
• The Settlers
• Shadow Guardian
• Sacred Odyssey: Rise of Ayden
• Starfront: Collision
• Fast & Furious 5: Official Game
• N.O.V.A. 2 Near Orbit Vanguard Alliance

Selv om ikke alle disse spillene er like gode (Eternal Legacy og Shadow Guardian er absolutt de svakeste spillene i samlingen) kan vi trekke frem Starcraft-klonen Starfront: Collision, Halo-klonen N.O.V.A. 2 og arcade-raceren Fast & Furious 5 som gode alternativer.

Spillene koster 30 kr. per stykk og kan kjøpes fra gameloft.com eller spillbrowseren på Xperia Play. Er du Iphone-bruker er for øvrig flere av disse titlene på salg i Itunes, og kan kjøpes for beskjedne 6. kr.

At Gameloft nå satser på å videreføre sin suksess fra IOS er ingen overraskelse. Android-plattformen passerte nylig en massiv milepæl der man kunne slå fast at over 100 millioner enheter har blitt solgt verden over.

Salgstallene viser heller ingen tegn på å bremse opp, med ca. 400 000 nye aktiveringer hver eneste dag. Android-markedsplassen er nå oppe i over 200 000 applikasjoner, som til sammen er blitt lastet ned 4,5 milliarder ganger.

N.O.V.A. 2
N.O.V.A. 2 er en lekker enspilleroplevelse som også fungerer supert i flerspiller.

Relaterte tekster

1
N.O.V.A. 2Score

N.O.V.A. 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Steinholtz

Gamelofts supersoldat er tilbake i den actionpakkede oppfølgeren til N.O.V.A. Vi har testet den håndholdte skytefesten...Loading next content