Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Gameplay fra Resident Evil: Revelations på PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fikk ikke akkurat mye informasjon da Capcom annonserte at Resident Evil: Revelations vil komme til Playstation 4 og Xbox One, men nå har vi i alle fall fått to videoklipp som viser hva vi kan forvente når det kommer til den visuelle delen av spillet.

Capcom har nemlig gitt oss et klipp som viser noen kampsekvenser fra den nye utgaven, og et annet klipp som fokuserer på utforskningen. Det skal nevnes at dette er den japanske utgaven, men med tanke på innholdet har vel egentlig ikke det noe å si.

HQ
HQ
Resident Evil: Revelations

Relaterte tekster

4
Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg - GR SE

Jill Valentine reiser på enda et Middelhavscruise i HD-konverteringen av den tidligere bærbare monsterslakten. Vi har satt karakter på Resident Evil: Revelations...

2
Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

Vi gir bort gratis Resident Evil-våpen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Har du lyst til å variere zombieslakten i Resident Evil: Revelations til PC, Playstation 3 eller Xbox 360? Da kan vi og Capcom gjøre deg en tjeneste. Vi deler nemlig ut...Loading next content