Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gamereactors påskenøttær #1

Løs disse ekstremt vanskelig påskenøttene og få en påskeoverraskelse tilsend i posten!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er påske og det betyr så klart påskenøtter! Vi har mekket sammen et par påskenøtter vi kommer til å publisere gjennom hele påska, og de som greier å løse dem får en overraskelse tilsendt i posten.
Under finner du en rekke spørsmål, første bokstav fra hvert svar skal settes sammen til et løsningsord. Denne gangen er løsningsordet navnet på en spillfigur.

Gamereactors påskenøttær #1

1. Denne rompiraten får planene sine lagt i grus om og om igjen av en spunky dusørjeger.

2. Etter en lengre ventetid får vi endelig spinne revolvere i vesten igjen, men vi lurer på, hvilken farge har den døde forløsningen som følger disse spillene?

3. Vi har tatt et utsnitt av en ikonisk spillfigur, og lurer på om dere klarer å kjenne igjen vedkommende?

Gamereactors påskenøttær #1

4. Så tar vi turen inn i bok-skogen, og lurer på hva herrefaunen, som barna møter i C.S. Lewis' berømte bokserie, heter?

5.Hvilken sang har vi oversatt (nogenlunde greit) nedenfor?
De kom for han en vinternatt
Arrestert, bastet og bundet
Anklaget for et landeveisran
Hans pistol de hadde funnet

6. Hvilken film/filmserie er dette?
To munker kidnapper et barn for å indoktrinere han i kulten sin, og barnet gifter seg til slutt med en politiker som er dobbelt så gammel som ham.

Husk, ta den første bokstaven i hvert svar, og sett dem sammen til navnet på en spillfigur. Når du tror du har riktig løsningsord, send en PM til Suzanne, IKKE skriv svaret i kommentarfeltet! Du må gjerne skrive "Jeg har løst den!" eller lignende, da. Det er løsningsordet som gjelder, så hvis du ikke greier å svaret på alle nøttene, men likevel gjetter deg til riktig løsningsord er du med i trekningen av en overraskelsespremie. Blir du trukket OG har greid alle nøttene vanker det kanskje en bonuspremie!

Vi trekker vinnerne tirsdag etter påsken. Lykke til!Loading next content