Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Gamereactors store julekalender - Luke 18

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 18 og her finner vi en megakul Sophitia-statue fra Soul Calibur VI!

Soul Calibur VI kom ut i oktober og kan skilte med figurer som Geralt og snart 2B fra Nier: Automata. Hvis du vil vite hva vi syntes om spillet kan du lese Peters anmeldelse her. Denne premien kan vi takke Bandai Namco for, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på noen spørsmål på konkurransesiden vår.

Soul Calibur VI

Du kan svare helt frem til neste luke åpnes. Vinnerene avsløres på mandag.

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content