Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
11-11: Memories Retold

Gamereactors store julekalender - Luke 23

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 23! Hva finner vi bak denne luka, da? En fysisk utgave av 11-11: Memories Retold til PS4 og en minnepins, samt en ekstra liten overraskelse!

11-11: Memories Retold er et malerisk spill fra Aardman og DigixArt som er satt til første verdenskrig. Elijah Wood har stemmen til en av hovedfigurene. Du kan lese anmeldelsen vår av dette nydelige og fine spillet her. Denne premien kan vi takke Bandai Namco for, og alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet:

Hvilken av Elijah Woods skuespillerprestasjoner er din favoritt?

11-11: Memories Retold

Du kan svare helt frem til neste luke blir åpnet. Vinnerene avsløres neste tirsdag.

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 23

Gamereactors store julekalender - Luke 23

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 23! Hva finner vi bak denne luka, da? En fysisk utgave av 11-11: Memories Retold til PS4 og en minnepins, samt...Loading next content