Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Cthulhu

Gamescom-trailer viser mer gameplay fra Call of Cthulhu

Bli med inn i Hawkins Mansion.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Call of Cthulhu er et spill som fanget oppmerksomheten vår for en stund tilbake, og nå har en splitter ny trailer steget opp fra dypet. Videoen fra Gamescom tar oss med til Hawkins Mansion, og viser oss helt nytt gameplay fra det Lovecraft-inspirerte eventyret til Cyanide Studio.

Hendelsene i traileren skjer tidlig på reisen til privatetterforskeren Edward Pierce, men vi kan allerede se innflytelsen til Great Old Ones når vi etterforsker dødsfallene i Hawkins-familien. Her må vi løse gåter for å nøste opp i mysteriet som omgir familien - dette og mer får du se i traileren nedenfor.

Spillet kommer til PC, PS4 og Xbox One den 30. oktober, og kan allerede forhåndsbestilles. Hva skjuler seg i Hawkins Mansion?

HQ
HQ
Call of Cthulhu

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Gamereactors store julekalender - Luke 8

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som...

0
Alt om Call of Cthulhu

Alt om Call of Cthulhu

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte sjefen for brettdesign, Romain Wiart, og prosjektsjef Diane Quenet på E3-messen, og vi stilte dem til veggs for å finne ut sannheten om det kommende Call of...Loading next content