Norsk
Gamereactor
nyheter
Gang Beasts

Gang Beasts er endelig klart for PS4

Snart kan PlayStation 4-spillere bryte med de merkelige skapningene også.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Boneloafs populære Gang Beasts har herjet på early access i over tre år allerede, mens PlayStation 4-spillere har måtte nøye seg med å høre "det kommer snart" i ganske lang tid. Nå skal de endelig faktisk få lov til å bruke ordet "snart".

Utviklerne kan avsløre at de geleaktige skapningene og livsfarlige omgivelsene vil komme til PlayStation 4 den 12. desember. Sammen med denne annonseringen har vi fått en ny gameplaytrailer som viser akkurat hvor sprøtt og underholdende dette spillet kan være i de ulike modusene.

HQ
Gang Beasts

Relaterte tekster

0
Gang BeastsScore

Gang Beasts

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Det har lenge vært tilgjengelig for PC-brukere på Early Access. Nå får endelig PlayStation-brukere også muligheten til å kaste vennene sine i flammer og kverner!

1
Gamereactor-lekene vender tilbake

Gamereactor-lekene vender tilbake

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en lang treningsperiode er gjengen i GR Live klare til å bryne seg på en ny utgave av Gamereactor-lekene - vårt svar på OL. Dóri er regjerende mester, og i dag får...

0
Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

Runde 2 av GR Olympics klokken 16.00

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter en vellykket første gjennomføring av Gamereactor Olympics, som du forøvrig kan se nedenfor, er det igjen klart for å tenne den olympiske ild i studioet. Regjerende...Loading next content