Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity

Går du med en byplanlegger i magen?

Den norske avdelingen av EA skal gjennomføre en storslått konkurranse der målet er å skape den perfekte byen eller det perfekte bygget i det nylanserte SimCity.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bysimulatoren SimCity har mottatt mye kritikk for onlineløsningen, og mange har også rettet en finger mot det de mener er svakheter i selve simuleringen av en pulserende storby. Dette har imidlertid ikke hindret den norske avdelingen av Electronic Arts i å starte en storslagen konkurranse for norske studenter innen arkitektur, design og byplanlegging.

Konkurransen er delt opp i to utfordringer. Den ene delen går ut på å bygge en velfungerende og nøye planlagt by SimCitys sandbox-modus, mens den andre dreier seg om å designet et spektakulært bygg.

Blir bygget godt nok mottatt blant utviklerne hos Maxsis vil det bli inkludert i spillet gjennom en oppdatering, og vinneren stikker uansett av med en 3D-printer.

Vinneren vil bli kåret under et arrangement på Yongstorget i Oslo til høsten, og i juryen finner vi blant annet Oslos borgemester Fabian Stand. Påmelding skjer til e-postadressen [email protected], mens fristen for innleveringer er den 15. juni.

SimCity
Operahuset i Oslo er blant byggene som allerede er inkludert i SimCity.

Relaterte tekster

Sim CityScore

Sim City

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Maxis har ventet i ti år på å gi ut en oppfølger til Sim City 4, og endelig er våre borgermesterbønner hørt. Sim City er her, og det leverer...

3
Moddere utvider SimCity-kartet

Moddere utvider SimCity-kartet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av ankepunktene mot SimCity har vært at området man får til rådighet for å bygge i føles ganske lite. Maxis har tidligere sagt at kartstørrelsen er valgt med tanke på...

7
Maxis fjerner nettkravet i SimCity

Maxis fjerner nettkravet i SimCity

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

For litt mindre enn ett år siden lanserte Maxis og Electronic Arts det nye SimCity-spillet til PC, og det har vært en ganske så turbulent tid for selskapene siden den...

3
Maxis vil fremheve SimCity-moddere

Maxis vil fremheve SimCity-moddere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

SimCity har alt som trengs for å bli alle modderes drøm, og ifølge et blogginnlegg på spillets offisielle hjemmesideskal Maxis begynne å støtte deg som vil skape eget...Loading next content