Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Garfield Kart: Furious Racing

Garfield Kart: Furious Racing kommer i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mario Kart 8 of Crash Team Racing Nitro-Fueled er snakkisen i disse dager når det kommer til Kart Racers (beklager Team Sonic Racing). Nå har Microids og Paws, Inc. meldt seg på racet. De har nemlig løftet sløret for Garfield Kart: Furious Racing, som er på vei til PC, PS4, Switch og Xbox One, og kommer den 7. november i Europa. I USA får de dog spillet to dager tidligere.

Du kan selvfølgelig kjøre som eksempelvis Pusur i dette spillet, men det er også mange andre karakterer man kan velge mellom. Hver karakter og hver kart har sin egen unike kjørestil, og du blir nødt til å bli god på drifting for å slå resten av gjengen. Det er selvfølgelig også items å få tak i, som man kan bruke for å feie motstanderne av banen. Du kan spille Grand Prix, Single Race og Time Trial.

Spillet tilbyr 16 baner å kjøre på. Det vil også være mulighet for å spille online, og det er også mulig å spille med opptil fire spillere på delt skjerm - og Switch-eiere kan spille lokalt med opptil åtte konsoller.

Garfield Kart: Furious Racing
Garfield Kart: Furious RacingGarfield Kart: Furious Racing

Relaterte teksterLoading next content