Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Gearbox lager superspill

Søker folk till lovende prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox, gjengen bak Borderlands og Brothers in Arms: Hell's Highway, har planer på et kjempeprosjekt. Ifølge Randy Pitchford, sjefen hos Gearbox, er det større enn alt annet de jobber med. Man søker nå blant annet en grafiker for å utvikle designet på dette spillet. Hva det enn er kommer det til å ta litt tid, ettersom man først skal ferdigstille begge de nevnte spillene mens dette superprosjektet er i tidlig planleggingsfase.

Om du er en erfaren og superflink designer kan du ta kontakt med Gearbox på [email protected] Ellers er det bare å vente til vi får høre hva dette handler om. Med tanke på teamets tidligere titler er det ikke helt umulig at det handler om et Halo-spill ettersom Gearbox blant annet har jobbet med PC-versjoner av Bungies tidligere spill. Men det kan også være noe helt annet. Spørsmålet er bare hva som ellers kan være så stort...?

Gearbox lager superspill


Loading next content