Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Gears of War 4 ber om forslag til achievements

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Coalition har gjort en fremragende jobb med å oppdatere og slippe mer innhold til Gears of War 4 etter at spillet kom ut i 2016, men nå har tiden kommet for å virkelig fokusere på Gears 5. Noe av det siste studioet vil gjøre før alle krefter rettes mot det kommende spillet er å gi oss fem hundre achievementspoeng. Spørsmålet er bare hva vi må gjøre for å få disse.

Det er akkurat dette utviklerne ønsker forslag til. De har nå åpnet et forum hvor vi kan legge inn forslagene våre til hva Gears of War 4s siste achievements skal hete, en beskrivelse av dem, og selvsagt hvilke kriterier som må oppfylles for å få dem. Meldingen gjør det klart at de utvalgte ikke kan forvente seg noen premier utenom å få gamertaget sitt i spillet, men det må da være artig nok å bare få sitt forslag i spillet vel?

Forumet er åpent til klokken 20 den 7. august, så du har fortsatt noen dager å tenke deg om på. Kommer du på noen forslag i farten?

Gears of War 4

Relaterte tekster

3
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

The Coalition er endelig klare med det fjerde kapitlet i den brutale sagaen, så vi la dyre sigarer og fin vin til side. I Gears of War 4 er det blod og eksos som gjelder...Loading next content