Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 7

Gears of War 4 kommer til Forza Motorsport 7

Nå kan du få noen nye kjøredresser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi har skrevet flere ganger før er det ikke akkurat uvant kost for Forza-serien å inngå avtaler med andre kjente merkenavn fra underholdningsverden. Gjennom årene har vi sett både Fast and Furious, Final Fantasy XV og Halo sette sitt preg på de ulike bilspillene. Derfor kommer det ikke som en enorm overraskelse at en av de andre eksklusivene til Microsoft kommer til Turn 10 sitt nyeste spill også.

The Coalition kan nemlig avsløre at alle som hadde spilt Gears of War 4 på Xbox One eller PC før 31. oktober vil få tilsendt en kode som lar dem laste ned denne kjøredressen til Forza Motorsport 7 innen de neste fjorten dagene.

Forza Motorsport 7

Har du ikke spilt GoW 4 enda, men fortsatt ønsker den spesielle kjøredrakten? Da kan du prøve demoen, og dermed få tilsendt koden i midten av januar.

Det stopper ikke der heller. Fullfører du de to nye Rivals-utfordringene "Pushing It To The Limit" og "Major Micro Track Days" vil du også få tilgang til noen kjøredrakter som ikke bare er som sponsortøy. Disse draktene er i stedet inspirert av utstyret JD og Kait bruker i spillet. Denne kampanjen avsluttes klokken 09:00 den 27. november.

Forza Motorsport 7

Relaterte tekster

Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Turn 10 klarer ikke helt å sette ny rekord i syvende runde av Forza Motorsport.Loading next content