Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Gears of War 4 sine Xbox One X-forbedringer vist frem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Microsoft offentliggjorde Xbox One X på E3-messen snakket de ikke bare om hvordan kommende spill vil se bedre ut på den kraftige konsollen, men også om hvordan mange spill som allerede er på markedet vil ta nytte av den ekstra kraften. Et av disse vil selvsagt være Gears of War 4, og nå kan vi se noen av forbedringene i aksjon.

Dagens trailer viser at oppdateringen som vil slippes den 7. november, altså samme dag som Xbox One X lanseres, gir oss mulighet til å spille i 4K, se fantastiske farger takket være HDR-støtte, dynamiske skygger, bedre teksturer, og mye annet ekstra snadder for både øyne og ører.

HQ
Gears of War 4

Relaterte tekster

3
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

The Coalition er endelig klare med det fjerde kapitlet i den brutale sagaen, så vi la dyre sigarer og fin vin til side. I Gears of War 4 er det blod og eksos som gjelder...Loading next content