Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Geometry Wars 2

Geometry Wars på benken

Tar pause på ubestemt tid

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bizarre Creations briljante Geometry Wars var en av de første og beste grunnene til å kjøpe en Xbox 360. I ettertid har spillet blitt overgått av sin oppfølger, som fremdeles er av en annen dimensjon enn de fleste andre spillene på Xbox Live Arcade.

Likevel ser det ut til at utvikleren setter et punktum bak forrige utgivelse. Level designer Peter Collier uttrykte sin kjærlighet til serien i et intervju med nettsiden VideoGamer nylig, der han uttalte følgende:

- Det er noe helt spesielt å ha spill folk virkelig elsker i ditt eget kartotek. Geometry Wars er en slik utgivelse, som folk forbinder med vårt studio. Fansen har trykt det til sine hjerter, og vi vil ikke ødelegge serien med å gi ut for mye av en god ting. For øyeblikket har vi ingen planer om å lansere et tredje spill, men ingenting er utelukket.

Det er deilig forfriskende å høre at en utvikler heller vil bevare serien fremfor å melke den for alt det er verdt, så vi synes pausen er fullt fortjent.

Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2
Geometry Wars 2

Relaterte teksterLoading next content