Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Ghost of Tsushima: Director's Cut har nå litt Horizon Forbidden West i seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de artigste overraskelsene for min del i Ghost of Tsushima: Director's Cut var helt klart de mystiske gåtene som belønner oss med drakter inspirert av andre PlayStation-spill, så det er hyggelig å se at vi får enda mer.

Nå kan du laste ned en oppdatering til Ghost of Tsushima: Director's Cut som blant annet fikser et tilbedelsessted på den nordlige delen av Iki, og Sucker Punch legger ikke skjul på hva som venter om vi klarer å løse gåten der. For å feire at Horizon Forbidden West bare er ti dager unna er det nemlig en drakt som helt klart minner om den vi oftest har sett Aloy i som venter.

I tillegg til dette introduserer oppdateringen en vanskelighetsgrad kalt Platinum i Survival, en Block-knapp til Sosial-delen i menyene og litt generelt finpuss.

Ghost of Tsushima: Director's Cut
Ghost of Tsushima: Director's Cut

Relaterte teksterLoading next content