Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint får snart AI-lagkamerater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var kontroversielt fra starten av at Ghost Recon: Breakpoint valgte å fjerne en av de fundamentale funksjonene som var med i forgjengeren Ghost Recon: Wildlands, nemlig AI-lagkamerater, og Ubisoft var raske med å slå fast at de nå jobber på å bringe disse til spillet.

Dessverre rakk de ikke å få med dette i den store Ghost Experience-oppdateringen, men det betyr ikke at spillerne må vente så mye lengre før de ikke trenger å utforske Aurora helt alene. I et nytt blogginnlegg forteller utviklerne at AI-lagkamerater kommer i løpet av sommeren.

Dette skjer samtidig med den kommende tredje episoden av spillets "road map", som også byr på en ny karakterklasse, samt et nytt live-event.

Kommer du til å gi Breakpoint en ny sjanse etter alle disse oppdateringene?

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content