Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpoint fortsetter å bli bedre

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noe Ubisoft skal ha mye skryt for er hvordan de fortsetter å støtte og forbedre spillene sine selv om etter mindre gode lansering, og Ghost Recon: Breakpoint har ikke vært en unntak.

I februar bekreftet Ubisoft Montreal at Ghost Recon: Breakpoint vil få enda flere utvidelser og oppdateringer i år, og den første store endringen kommer senere i vår. Selskapet kan avsløre at den neste oppdateringen vil gjøre de datakontrollerte partnerene langt bedre og komplekse. Blant annet får medsoldatene våre et nytt erfaringssystem som blant annet byr på nye passive egenskaper, ferdigheter og kommandoer vi skal få vite mer om nærmere lansering.

Studioet bekrefter også at en langt større oppdatering venter i høst, og at denne raskt vil kunne ende opp med å bli spillets største uten å si mer enn det.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content