Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands' andre sesong avduket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er et av selskapene som har vært mest klare på at de har begynt å fokusere mer på "games as a service" fremfor å bare gi ut oppfølgere, så dagens annonsering kommer ikke akkurat som et sjokk.

Ghost Recon: Wildlands vil nemlig få en ny sesong med mer innhold, og den første av de fire store oppdateringene kommer allerede 10. april. Denne vil blant annet inneholde en ny PvP-modus kalt Sabotage. Her skal det ene få kontroll over og holde et gitt område over en bestemt tid, men det andre laget skal hindre dette. Modusen vil introduseres med fem spesiallagde kart, den første av seks nye PvP-klasser og nye perks.

Neste ukes oppdatering inkluderer også et nytt historieoppdrag og muligheten til å tilpasse medsoldatene våre med klærne vi har skaffet oss, så det er ikke småtteri dette.

Derfor er det ikke så rart at vi kan betale for tidlig tilgang til denne andre sesongen også ved å kjøpe et såkalt "Year 2"-pass. Med dette får man sju dager tidligere tilgang til de nye klassene, en ekstra pakke med kosmetiske saker i, fire Special Ops-bokser, og fire Ghost War-bokser for $29.99. Du kan høre utviklerne forklare og vise dette selv i videoen under.

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content