Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands kan spilles helt gratis i helga

Spill samarbeidstittelen helt gratis på PC, PS4 og Xbox One fra 20.-23. september.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har for vane å by på gratishelger i pågående titler ganske ofte, og denne gangen er det Ghost Recon: Wildlands som står for tur. Spillet blir gratis på PC, PS4 og Xbox One fra i morgen og frem til søndag 23. september.

I gratisperioden får du tilgang til hovedspillet, inkludert Ghost War PvP og spesielle PvE-oppdrag, og Ubisoft lanseres to nye utgaver av spillet for de som vil kjøpe det etter gratishelga. Year 2 Gold Edition, inkluderer hovedspillet og Year 2 season pass, og Ultimate Edition, som inneholder det samme, i tillegg til Year 1 season pass (inkluderer Narco Road og Fallen Ghosts), og digitalt bonusinnhold i form av spesielle våpen og tilbehør, battle crates, XP booster med mer.

Ubisoft slipper også Title Update 16, som i hovedsak fokuserer på å forbedre livskvaliteten, samt å implementere det nye Mood Matchmaking-systemet.

Kommer du til å kaste deg ut i Ghost Recon: Wildlands i helga?

HQ
Ghost Recon: Wildlands

Relaterte tekster

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ghost Recon-serien gir oss et helt land å utforske, noe som både forsterker noen av mekanikkene vi allerede likte samtidig som det også bringer tilbake gamle synder...Loading next content