Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ghostbusters: Afterlife 2 ser ut til å inkludere et slags brannhus

Vi vet at vi har spurt om det dusenvis av ganger før, men seriøst, hvem skal du ringe?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har sett Ghostbusters: Afterlife vet du at hovedpersonene virket som om de ville fortsette å buste spøkelser og flyttet til New York. De fleste antok sannsynligvis at dette ville bety at Ghostbusters igjen ville flytte inn i Hook & Ladder Company 8, den berømte brannstasjonen i Tribeca.

Selv om vi teknisk sett fortsatt ikke vet om dette er tilfelle er sannsynligheten for at det stemmer langt høyere nå. Produsent Jason Reitman delte et bilde fra bak kulissene av Ghostbusters: Afterlife 2 som viser at de bygger noe på settet merket som "Firehouse", samtidig som han skrev "Firehouse 👻" som en beskrivelse for å forsikre seg om alt alle forsto tegningen.

Ghostbusters: Afterlife 2 er satt til å ha premiere 20. desember i år, så vi trenger nok ikke vente så mye lenger før vi får de første offisielle bildene og kanskje til og med en teaser dukker opp.

Ghostbusters: Afterlife 2 ser ut til å inkludere et slags brannhus


Loading next content