Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Gjør et boligvarp i Minecraft

Strøken leilighet lagt ut på Finn.no

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dagens boligpriser har gjort det svært vanskeligere å etablere seg, og jakten etter et skikkelig varp er derfor viktigere enn noen gang. Heldigvis finnes det fortsatt muligheter på Finn.no, for de av oss som har et begrenset budsjett.

For kun 500 emeralds i måneden (og et depositum på 500 diamanter) kan nemlig denne flotte Penthouse-leiligheten bli din.

Her loves det kort avstand til både togstasjon og netherportal, og strøm er inkludert i leien. Kåken er dessuten delvis møblert, og du får med Moccamaster på kjøpet. Dessverre har den ikke eget bad, men en flott terrasse sies å veie opp for dette.

Hvis du er på utkikk etter en ny bopel er det med andre ord ingenting å vente på. Stikk over til Teh Duragons annonse og gi ditt bud i dag.

MinecraftMinecraft
Her er det plass til både møbler og de utallige goder du har samlet opp gjennom årene.
MinecraftMinecraft
Flott utsikt møter deg på terrassen, selv om det er mangel på bad.
Minecraft
En liten frokostkrok med plass til venner.

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content