Norsk
Gamereactor
nyheter
Goat Simulator 3

Goat Simulator 3 gir deg muligheten til å legge til ditt eget utstyr

Pilgors Prototypes-oppdateringen gir fansen muligheten til å skape de endringene de ønsker.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du spiller Goat Simulator 3 har du kanskje en idé til et nytt utstyr som virkelig kan endre spillet. Hvis det høres ut som noe for deg, bør Pilgors Prototypes-oppdateringen være noe for deg.

Oppdateringen, som lanseres i dag, gir fansen frem til 11. september til å komme med sine egne forslag til utstyr. De tre beste vil deretter få designene sine implementert i spillet, i tillegg til en Deluxe-utgave av Goat Simulator 3 og et ekte geitesett.

Førstepremievinneren får også valget mellom en Xbox Series X/S og PS5. Santiago Ferrero, Creative Director hos Coffee Stain North, sier følgende om den nye oppdateringen: "Vi vet at spillerne som elsker Goat Sim 3, VIRKELIG elsker Goat Sim 3 (kanskje enda mer enn oss), så vi ønsker å gi dem muligheten til å forevige noen av de sprø ideene sine i spillet. Jo sprøere, jo bedre! Det er slik vi designer alt, og det har fungert ganske bra for oss så langt. Lykke til til alle som deltar, vi er veldig spente på å se de rare og fantastiske kreasjonene deres."

Se mer informasjon om oppdateringen her.

Goat Simulator 3

Relaterte tekster

1
Goat Simulator 3Score

Goat Simulator 3

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Coffee Stain slår til igjen, og denne gangen har spillverdenen vokst og oppdragene har blitt enda mer rampete.Loading next content