Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God Eater 2: Rage Burst

God Eater 2 og God Eater: Ressurection kommer vestover

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

God Eater-spillene er kanskje ikke viden kjent her til lands, men meget godt kjent i Japan. Våre østlige venner har dog spredd lovord om serien hitover, noe som førte til at mange sperret opp øynene da Namco Bandai offentliggjorde en nedtelling til et mystisk spill for noen dager siden. Samtidig registrerte de varemerket God Eater: Ressurection for det europeiske markedet. Dette måtte da gjelde for ett og samme spill? Niks.

Nå har nemlig de nemlig annonsert at både God Eater Ressurection og God Eater 2 kommer til PC, Playstation 4 og Playstation Vita iløpet av 2016. Liker du Monster Hunter-liknende spill er dette helt klart noe å holde øye med. Du får en liten smakebit på både spillene og anime-serien under.

HQ

Relaterte tekster

0
God Eater 2: Rage BurstScore

God Eater 2: Rage Burst

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med gigantiske sverd, klubber og skytere skal gudene bekjempes. Vi har testet God Eater 2: Rage Burst, som i praksis gir deg to spill til prisen av ett...

0
To timer med God Eater på PS4

To timer med God Eater på PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bandai Namco har hatt stor suksess med actionrollespillene i God Eater-serien i Japan, og nå har tiden kommet der vi her i Europa skal få teste spillene. Under en sending...Loading next content