Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God Eater 3

God Eater 3 offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor fikk vi hele to God Eater-spill her til lands, og nå er det klart hvorfor Bandai Namco fikk så stort hastverk.

De har nemlig annonsert at God Eater 3 er på vei. Utenom det kan de dessverre bare si at spillet i alle fall vil komme til "hjemmekonsoller" og følgende beskrivelse:

"Jorden ligner ikke lenger på det hjemme vi kjenner nå. Aragami-ene er fryktinngytende beist som kun lever for å spise, etterlater seg bare ødeleggelse og lidelse hvor enn de går. Elitegruppen God Eaters har nå blitt kalt inn for å redde menneskeheten fra denne trusselen. God Eaters er individer som har fått evnen til å bruke kraftige God Arcs; spesielle våpen som drives av Oracle Cells, og de eneste våpnene vi vet om som kan drepe de fryktede Aragami-ene. Dette er uansett ikke den eneste trusselen møter på. Noe er i ferd med å skje med God Eaters-gruppen, og skille mellom lys og mørke har aldri vært så tynt. Det er på tide å bryte seg løs fra de forbannede lenkene som binder God Eaters-ene sine sjeler mens kampene kjempes rundt dem".

Kanskje finnes det noen flere hint i traileren vi har fått sammen med denne annonseringen?

HQ
God Eater 3

Relaterte tekster

1
God Eater 3Score

God Eater 3

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Anders har tatt på seg rollen som gudespiser, og gitt seg i kast med en monsterjakt som virker mistenkelig kjent.

0
Her er åpningssekvensen til God Eater 3

Her er åpningssekvensen til God Eater 3

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I God Eater 3 må du og de andre heltene søke tilflukt på en Ash Crawler fordi hjemmet deres har blitt ødelagt. Dette kjøretøyet blir ditt mobile hovedkvarter i spillet....

0
God Eater 3 offentliggjort

God Eater 3 offentliggjort

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor fikk vi hele to God Eater-spill her til lands, og nå er det klart hvorfor Bandai Namco fikk så stort hastverk. De har nemlig annonsert at God Eater 3 er på vei....Loading next content